Θεραπείες


 • Το Αγιουρβέδικο μασάζ προέρχεται από τα βάθη τις Ινδίας, 5000 χρόνια Ινδικής φιλοσοφίας για καλή φυσική κατάσταση και ομορφιά. Αυθεντικό, κλασσικό Αγιουρβεδικό μασάζ στο πρόσωπο και το κεφάλι με ένταση που ποικίλει από πολύ ελαφρύ έως πολύ βαθύ. Χρησιμοποιείται ζεστό λάδι και αιθέρια έλαια (τριαντάφυλλο Μαρόκου, νερολί, γιασεμί, σανταλόξυλο, κ.α )

  Ανακουφίζει από την ένταση και στρες, σου χαρίζει ψυχική ηρεμία, πνευματική διαύγεια,  αποβάλει τους πονοκεφάλους και τις  ημικρανίες,  αναζωογονεί, σου παρέχει καλύτερη ποιότητα δέρματος και τριχωτού ...


 •  

   

  Ολιστικό Ενεργειακό Μασάζ
  (Αρωματοθεραπεία με αιθέρια έλαια, Ρεφλεξολογία, τεχνικές Shiatsu - Αγιουρβεδας, Reiki, Μόξαθεραπεία, Βεντουζοθεραπεία, Hot Towel)

  To Ολιστικό Ενεργειακό Μασάζ είναι μια αρμονική συνεργασία 8 διαφορετικών τεχνικών μασάζ που φροντίζουν στην εξισορρόπιση σώματος, ψυχής και πνεύματος και καθαρίζει τα ενεργειακά πεδία (chakras). Είναι μια θεραπεία άκρως ευεργετική για το σύνολο του ανθρώπινου οργανισμού καθώς ...


 • Η Ρεφλεξολογία είναι μια ολιστική θεραπευτική μέθοδος που στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα και την ράχη των ποδιών και την παλάμη των χεριών.

  Επειδή στο πέλμα και την παλάμη υπάρχουν 7.200 νευρικές απολήξεις, αυτές οι εξειδικευμένες πιέσεις προκαλούν ένα «αντανακλαστικό» ερέθισμα σε καθένα σημείο και όργανο του σώματος ξεχωριστά, με αποτέλεσμα την διέγερση του νευρικού και του αμυντικού συστήματος του οργανισμού προκειμένου να επιφέρει μια κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας στο σώμα, στο νου και στο ...


 •     Το Deep Tissue Massage είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης η οποία επικεντρώνεται στην επαναφορά στην αρχική τους θέση των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών και περιτοναϊκών ιστών. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις χρόνιας σύσπασης και έντασης των μυών σε περιοχές του σώματος, όπως στην περιοχή του αυχένα, της πλάτης, της μέσης, ...


 • Το Sport Massage είναι ένα βαθύ θεραπευτικό μασάζ ειδικό για τραυματισμούς και κακώσεις που προέρχονται συνήθως κατά την διάρκεια της άθλησης.Το Sport Massage συνήθως γίνεται σε αθλητές πριν από κάποιον αγώνα για υπεραιμάτωση των μυών ή μετά από τους αγώνες οπού εκεί θα γίνει δυνατό και εν τω βαθύ μασάζ για να σπάσουμε το γαλακτικό οξύ και για την χαλάρωση των μυών.

  Σκοπός μας είναι :

  • Η ...

 • Η Θερμοθεραπεία με Μόξα είναι η τοπική και εστιασμένη εφαρμογή θερμότητας στα σημεία βελονισμού χρησιμοποιώντας μια πεπιεσμένη, κονιορτοποιημένη, εύφλεκτη ουσία ("αψιθιά" ή "μόξα"), η οποία καίγεται πάνω ή κοντά στα σημεία που πρέπει να διεγερθούν.

  Η Μοξαθεραπεία (καύση του βοτάνου Artemisia Vulgaris, σε συγκεκριμένα σημεία βελονισμού, ή περιοχή) χρησιμοποιείται σαν μέθοδος θεραπείας, για πρόληψη διαφόρων ασθενειών, αναλγησία χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων και τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.


  Οι βεντούζες τοποθετούνται σε βελονιστικά σημεία του σώματος και ακολουθεί μάλαξη στην πλάτη με τις βεντούζες. Το μασάζ με βεντόυζες βοηθάει στην αποτοξίνωση του σώματος καθώς και στις παθήσεις του αναπνευστικού. Βεντούζες επίσης χρησιμοποιούμε στην απομάκρυνση της κυτταρίτιδας, για το κρύωμα και στον πυρετό. Είναι πολύ ευεργετικές για την χαλάρωση των μυών της πλάτης και του αυχένα και βοηθούν στην απομάκρυνση των trigger points.

  Στην Κινέζικη Ιατρική η θεραπεία με βεντούζες χρησιμοποιείται για να τραβήξει παθογόνους παράγοντες και αδρανή ...


  • To Ολιστικό Ενεργειακό Μασάζ Πλάτης είναι μια αρμονική συνεργασία 6 διαφορετικών τεχνικών μασάζ που φροντίζουν στην εξισορρόπιση σώματος, ψυχής και πνεύματος και καθαρίζει τα ενεργειακά πεδία (chakras). Είναι μια θεραπεία άκρως ευεργετική για το σύνολο του ανθρώπινου οργανισμού καθώς συνδυάζει πολλές τεχνικές μαζί (αρωματοθεραπεία, τεχνικές shiatsu, βεντούζες, μόξα, reiki και hot towel) με στόχο την θεραπεία του ανθρώπου στην ...

 • Το Λεμφικό Μασάζ είναι μια τεχνική ήπιας μάλαξης σε όλο το σώμα η οποία εκτελείται πάνω στους λεμφικούς αγωγούς του σώματος και στα λεμφαγγεία σε όλο το σώμα με σκοπό να παροχετεύσει και να ανακυκλώσει το λέμφικό υγρό.

  Το Λεμφικό μασάζ το εφαρμόζουμε

  • για την αποβολή της κυτταρίτιδας,

 • Το μασάζ κυτταρίτιδας με βεντούζες είναι ένα δυνατό μασάζ με πολλή γρήγορες κινήσεις προς τα πάνω στην περιοχή των ποδιών (τετρακέφαλοι, οπισθίοι μηριαίοι,γλουτιαίοι).Ο σκοπός των έντονων και εν τω βάθυ ανατρήψεων είναι το σπάσιμο των λιποκυττάρων που έχουν καθίσει πάνω στους μύες.Με τις γρήγορες ανατρίψεις τους πελεκισμούς και τις βεντούζες δημιουργούμε υπεραιμία στην περιοχή για την καλύτερη αποβολή της κυτταρίτιδας.Οι θεραπείες θα διαρκέσουν περίπου 3 - 5 μήνες.Τα μάσάζ γίνονται μια με δυο φορές την βδομάδα.
  Απαγορεύεται η ενδυνάμωση των ποδιών ...


 • Το Ρέικι θεωρείται ότι είναι Συμπαντική ζωτική ενέργεια. Είναι μια απλή και θεραπευτική τεχνική που στηρίζεται στην μετάδοση της ζωτικής ενέργειας μέσω του αγγίγματος των χεριών που γίνεται επάνω σε συγκεκριμένα ενεργειακά κέντρα. Θεωρείται ότι μεταφέρει την Συμπαντική ενέργεια από τον θεραπευτή στον δέκτη. Επιφέρει ισορροπία και αρμονία στα ενεργειακά κέντρα (Chakras).

  Η μετάδοση της ζωτικής ...